Hvordan stoppe terrorister overalt

Aloha alle mitt navn er Willard Max Imamoto og jeg er fra Honolulu Hawaii.
Jeg er en publisert forfatter, og mine hobbyer er elektro og mekanisk, og drive forskning innen helse, Mental Helse, menneskerettigheter og folkemord, og sivile rettigheter og konstitusjonelle rettigheter, og lære Law, National Security og internasjonale National Security Laws , FN artikler som brukes til loven, og til slutt ICC og der artikler som brukes til lov.
Min Patent navn er HALLELUJAH
Den er utviklet for å stoppe #Terrorists på #Airports, #borders, #TransitsSystems, og i hvert #country, og deres #Counties oppsøke PODS #NationalSecurity og #InternationalNationalSecurity. Steder som #Afghanistan & #Iraq da USA okkuperte disse landene.
Alle deres liv kunne vært reddet.
Våre #Soldiers #Troops kunne ha rundet opp alle menneskene i disse byen og tappet sine minner (med en båndopptaker) hvis de har kjennskap til terrorister og / eller terrorister aktivitet, og det steder, de er terrorister eller støtter dere terrorisme, og dette er utmerket for rettssaker spesielt når noen er #Innocent.
Dette Mine damer og herrer dette er en Super Huge folkefinansiering hendelse som påvirker mennesker i alle aldre fra alle samfunnslag, og jeg vil gjerne takke og hver og en av dere så veldig mye (HALLELUJAH).
Mine damer og herrer denne prosjekter målet er $ 150,000.00.
Dette prosjektet vil være for å kjøpe de delene som svinger, ultrasoniske svinger, utforming av en helt ny headset design og utforming av en ny langstrakt sirkulær bølgeleder for en annen akustiske elektromagnetiske bølge overgangs, mikrofoner, inngangs- og utgangskomponenter og en tape opptaker og / eller digital opptaker.
Forskning og utvikling aspekter har blitt fullført. Utviklingen er den eneste ufullstendig aspektet før klinisk studie kan utføres.
Pengene skal gå til flere elektroingeniører som har sin doktorgrad i sine respektive felt.
Deres navn er David Cubanski doktorgrad fra State College Pennsylvania og Ryan og / eller firmanavn Rianon Corp fra Woodside California.

1) David Cubanski PhD ingeniør lades 80,000.00 $ – $ 100,000.00 for forskning og utvikling og sette prototype sammen.
2) Rianon Corp vil belaste $ 50,000.00 for å gjøre min prototype mer overkommelig for masse produsere og mer attraktivt.3) $ 25,000.00 vil bli brukt til å lage en klinisk studie liten lab laget av T1000 aluminium, slik at det vil være noen utenforstående forstyrrelser på mine påstander.
4) $ 10,000.00 vil bli lagret for reiseutgifter som går til Pennsylvania og California henholdsvis.
De unike aspekter om HALLELUJAH;
Er mine banebrytende krav:
Som allerede har copyright (75 år) og erstatter design aspekter.
Som har ingen pengeverdi uten mine påstander om opphavsrett.
1) Den høyre side av hodetelefoner har en halv tomme bølgeutbredelse produsere “bare” 0dB (i desibel) som har en langstrakt SIRKELbølgeleder (som en sirkulær bølgeleder munn horn, men er ikke). Det er ikke for overgang. Den er laget KUN for å kjøre svinger / transceiver helt gjennom til den andre siden av hodetelefoner som har øre cover som produserer KUN en 0dB utgang i lyd for Mind Control. Dette er bare brukt til å lede den elektromagnetiske bølgen og holde dette fant frem bølgen innenfor en bølgeleder. Bare en del av overføring fra et mottakersystem som er utformet for å utstråle eller å motta elektromagnetisk bølge (programmer inkluderer mikrobølgeovn, Wi-Fi, Karaoke systemer, Stereo Phonic, etc., og er laget av god kvalitet aluminium T-1000 eller bedre karakter til beholde 0 dB gjengivelse og ikke-interferens mottak av lyd, og som har utmerket stivhet som passer er fast i den ytre øret og direkte foran trommehinnen (eller midtre del av Auditory åpningen. de langstrakte bølgelederen er en helt ny patent i seg selv.
2) Min prototype er et hodesett som har en “ny design og funksjon” mye som vanlige hodetelefoner. Bare den har en justerbar Svinger / Transceiver, og en langstrakt Circular Wave guide, og to justerbare mikrofoner, 4 innganger og 4 utganger, og en digital opptaker
3) min påstand er en enkel metode for å gi TOTAL mind control. Denne applikasjonen er en enkel metode for å gi TOTAL mind control. Min enhet / PROTOTYPE vil ha direkte forslag på det ytre, midtre og indre øret. Den vil overføre et meget, meget, lavt nivå av lydenergi, som har blitt testet som strekker seg fra den svakeste lyd høres ODB bare, og ikke til utillatelig endring 1 dB, for så vidt tillatelig forandring 3dB, og så videre, som vil konvertere lydenergien til mekanisk energi ved å resonnere som reaksjon på innkommende lydbølger. Igjen det ytre øret samler lydbølger og rifler dem til trommehinnen, som omdanner lyden energi til mekanisk energi. Direkte forslag (sending 0dB forslag isolerer lyden på trommehinnen) der denne konverteringen foregår som konverterer SOUND ENERGY-OG AT ODB DU VIL KUNNE HØRE DENNE svakeste av lyd i DECIBLES, men det vil bli konvertert til mekanisk energi som allerede har INNFLYTELSE THE MIND-OG MED DENNE TYPE UBEGRENSET ODB forslag som holder FORSLAG plyndret TIL trommehinnen vil nå bli dine tanker og handlinger du kan ikke stoppe det uten at du realisere den-VIOLA INSTANT tankekontroll, vil det også være i stand til å stimulere OPTISK SENSORY FINNES I HVORDAN man se’S sine drømmer, men i et mer levende klarhet og farge, og det kan induserer LUKTER og duplisere schizofren BIPOLAR